‘Foto’s metalen Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3 duiken op’

Gijs Ettes
6 oktober 2014, 10:59
1 min leestijd
‘Foto’s metalen Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3 duiken op’
Samsung Galaxy A3

Afgelopen weekend zijn nieuwe vermeende foto’s van de Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3 opgedoken, twee toestellen die deel uitmaken van de Galaxy A-serie en zich onderscheiden door een metalen  unibody design. De smartphones volgen de Galaxy Alpha op en hebben in tegenstelling tot dat toestel een achterklep die niet geopend kan worden. Een ander groot verschil is dat de Galaxy A5 en A3 dus grotendeels van metaal  zijn gemaakt.

Uit eerdere geruchten is gebleken dat de Galaxy A5 beschikt over een 5 inch super-amoled-scherm (720p), een Snapdragon 400-chip, 13 megapixel-camera, 16GB opslagruimte en een 5 megapixel-frontcamera voor selfies in hoge kwaliteit. Ook is er een naar verluidt een 2330 mAh-accu aanwezig. De prijs van het toestel bedraagt naar verwachting tussen de 400 en 450 euro. De Galaxy A3 zou tussen de 350 en 400 euro kosten en over iets mindere specs beschikken.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Samsung Galaxy A3

De Samsung Galaxy A3 lijkt met zijn prijs gericht op het middensegment. Het toestel heeft naar verluidt ondersteuning voor twee simkaarten, maar over welke specs hij nog meer beschikt, is niets bekend. Ook is onduidelijk of en wanneer de Galaxy A5 en Galaxy A3 in Nederland en België verschijnen.

Naast de Galaxy A5 en A3 zou Samsung ook werken aan de Galaxy A7. Van deze phablet (5,5 inch-scherm) zijn nog geen foto’s of specificaties beschikbaar.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu