Video toont metalen design Galaxy A5 en Galaxy A3

Gijs Ettes
7 oktober 2014, 13:16
1 min leestijd
Video toont metalen design Galaxy A5 en Galaxy A3
Galaxy A5 video

Gisteren verschenen  er al foto’s van de Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3  en passeerde ook hun grote broer, de Galaxy A7, kort de revue. Een nieuwe video toont nu Galaxy A5 en A3 in levende lijve en geeft nog een betere indruk van het design van de metalen smartphones. Een release van de toestellen lijkt aanstaande; de A5 verschijnt naar verluidt volgende maand in China.

Eerder lekte al uit dat de Galaxy A5 beschikt over een 5 inch super-amoled-scherm (720p), een Snapdragon 400-chip, 13 megapixel-camera, 16GB opslagruimte en een 5 megapixel-frontcamera voor selfies in hoge kwaliteit. Ook is er een 2330 mAh-accu aanwezig. De prijs van het toestel bedraagt naar verwachting tussen de 400 en 450 euro. De Galaxy A3 zou tussen de 350 en 400 euro kosten en over iets mindere specs beschikken.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Samsung Galaxy A3 en Galaxy A5 video

De Samsung Galaxy A3 is qua prijs een middenklasser en beschikt naar verluidt over ondersteuning voor twee simkaarten. Over de overige specs is nog onduidelijkheid en ook is niet zeker  of en wanneer de Galaxy A5 en Galaxy A3 in Nederland en België verschijnen.

Galaxy A7 wordt phablet met metalen design

Volgens de laatste berichten krijgt de Galaxy A7 een 5,5 inch-scherm, waarmee het wel eens de eerste phablet van Samsung met een metalen design kan  worden. Het display heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Over de overige specificaties van de A7 is niets bekend.

Het laatste nieuws over Samsung

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy A3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu