Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Foto’s: witte Galaxy Alpha heeft fraaie metalen rand

Redactie
4 augustus 2014, 15:15
1 min leestijd
Foto’s: witte Galaxy Alpha heeft fraaie metalen rand
galax alpha foto's

De Galaxy Alpha, één van de nieuwe smartphones die Samsung spoedig gaat introduceren, is op enkele foto’s te zien. Op die Galaxy Alpha foto’s is opnieuw de metalen rand van het toestel te zien. De Galaxy Alpha zou daarmee de eerste Android-smartphone van Samsung zijn die gebruikmaakt van een metalen design. De achterkant is echter nog steeds van kunststof gemaakt.

Eén van de eigenschappen die opvalt aan de metalen rand, is dat het middelste gebied dunner is dan de boven- en onderkant van de rand. Waarschijnlijk zorgt dit voor een betere grip, waarbij het middelste gedeelte van de smartphone wat dunner is dan de rest.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Alpha foto’s

Het display van de smartphone meet 4,8 inch en beschikt over een 720p-resolutie. Dat is iets minder dan het geval bij de Galaxy S5, maar gezien de kleinere schermdiagonaal lijkt de resolutie ruim voldoende. Verder zou de smartphone beschikken over een octacore-processor van Samsung, 2GB aan werkgeheugen en LTE-A-ondersteuning. Laatstgenoemde hebben wij echter nog niet in Nederland.

Het is onduidelijk of de Galaxy Alpha ook in Nederland en België wordt gelanceerd. Het is ook mogelijk dat de Galaxy Alpha een goedkoper high-end-toestel voor opkomende markten wordt. De Galaxy F zou het vermeende nieuwe high-end-model voor de Verenigde Staten en Europa worden.

Laatste Galaxy Alpha-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu