Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Foto’s: dit is de metalen Galaxy Alpha van Samsung

Redactie
24 juli 2014, 10:30
1 min leestijd
Foto’s: dit is de metalen Galaxy Alpha van Samsung
Galaxy Alpha foto

De eerste foto’s van de vermeende high-end metalen smartphone Galaxy Alpha zijn gelekt. De gelekte Galaxy Alpha foto’s die door Sammobile zijn gepubliceerd, laten inderdaad een metalen design zien. De smartphone heeft een metalen rand rondom het toestel, maar behoudt zijn kunststof achterkant. Deze lijkt ook grotendeels op de achterkant van de Samsung Galaxy S5, met eenzelfde design met stippen en een ietwat vierkante cameralens.

De metalen rand rondom het toestel moet voor meer grip en een premium look zorgen. Het is de eerste keer dat Samsung een toestel gaat uitbrengen met een duidelijk metalen design. Daarbij lijkt de rand op de Galaxy Alpha foto’s ook vrij breed te zijn, waardoor deze goed in de hand zal liggen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Alpha foto’s

Galaxy Alpha foto

De Galaxy Alpha wordt een soort van high-end-toestel. Het apparaat krijgt een 4,7 inch-scherm en zou hetzelfde scherm krijgen als de Galaxy S3, hoewel het niet duidelijk is of dit alleen de schermgrootte of ook de resolutie betreft. Daarmee zou het toestel wel, zoals de geruchten eerder meldden, een concurrent voor de aankomende iPhone worden. Deze krijgt naar verwachting ook een 4,7 inch-scherm.

Verder is er 32GB aan interne opslagruimte aanwezig en ondersteunt het toestel LTE-A, hoewel deze snelle 4G-verbinding nog niet echt in Nederland is uitgerold. De verwachting is dat de Galaxy Alpha in augustus wordt gelanceerd. Verdere hardwarespecificaties en een prijs zijn nog onbekend.

Lees het laatste Samsung-nieuws

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu