De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Onthulling Samsung Galaxy Alpha vindt volgende week plaats’

Gijs Ettes
30 juli 2014, 16:28
1 min leestijd
‘Onthulling Samsung Galaxy Alpha vindt volgende week plaats’
Galaxy Alpha onthulling

De Samsung Galaxy Alpha onthulling vindt op 4 augustus plaats en niet medio augustus, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde Sammobile. De Galaxy Alpha valt op door de metalen rand rondom het scherm, maar heeft dezelfde kunststof achterkant alsde Samsung Galaxy S5 met het bekende putjesmotief.

Wel is het toestel een slag kleiner en beschikt het over een 4,8 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, waar de S5 het doet met een 5,1 inch-scherm en een 1080p-resolutie. Verder zou de Galaxy Alpha voorzien zijn van 32GB aan opslagruimte dat niet is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Wel is er een vingerafdrukscanner in de homeknop geïmplementeerd waarmee het toestel is te ontgrendelen.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

De metalen rand rondom de Galaxy Alpha moet voor meer grip en een premium look zorgen. Het is de eerste keer dat Samsung een toestel uitbrengt met een duidelijk metalen design. Daarbij lijkt de rand op eerder uitgelekte  foto’s vrij breed te zijn, waardoor de smartphone waarschijnlijk  goed in de hand zal liggen.

Het toestel ondersteunt LTE-A, hoewel deze snelle 4G-verbinding nog niet in Nederland is uitgerold. Wat het nieuwe Samsung-toestel in ons land gaat kosten, is nog niet bekend.

Lees het laatste Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Alpha

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu