Download: de officiële (én kleurrijke) Galaxy Alpha wallpapers

Galaxy Alpha wallpapersGisteren introduceerde Samsung na weken van geruchten eindelijk de Galaxy Alpha, de gedeeltelijk metalen smartphone met een 4,7 inch-scherm en een octacore-processor. Het toestel heeft een adviesprijs van 599 euro en is vanaf volgende maand verkrijgbaar. Om alvast in de stemming te komen voor die release kun je nu de officiële Galaxy Alpha wallpapers downloaden.

De wallpapers zijn enorm kleurrijk en hebben een resolutie van 1280 bij 1280 pixels. Ze schalen daarmee het mooist op een 720p-scherm, al zien ze er ook nog mooi uit op een display met een hogere resolutie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de Galaxy Alpha wallpapers

Hieronder kun je de Galaxy Alpha wallpapers bekijken. Onze indruk van het toestel zelf lees je op de Galaxy Alpha-toestelpagina.

Meer over de Galaxy Alpha

galaxy-alpha-2Lang gingen de geruchten dat de Galaxy Alpha volledig van metaal zou worden. Uiteindelijk heeft het toestel alleen een metalen rand, maar wel eentje die de smartphone een chique uitstraling geeft. Met een dikte van 6,7 millimeter en een gewicht van 114 gram is hij bovendien bijzonder slank.

Onder de motorkap vinden we een vlotte octacore-processor (1,8GHz quadcore-processor en 1,3GHz quadcore-processor), 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. De opslag is helaas niet uit te breiden met een geheugenkaartje. Foto`s worden geschoten met de 12 megapixel-camera en 2,1 megapixel-frontcamera.

Het laatste Samsung-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.