Galaxy Core Advance aangekondigd: goedkope Samsung-smartphone
Redactie

Galaxy core advanceSamsung heeft vandaag de Samsung Galaxy Core Advance aangekondigd, een nieuwe low-end smartphone met een vrij groot 4,7 inch-scherm. Het scherm heeft echter gewoon een WVGA-resolutie, ofwel 800 bij 480 pixels. Verder is het toestel voorzien van een 1,2GHz dualcore-processor, 5 megapixel-camera en Android 4.2 (Jelly Bean).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Core Advance

galaxy core advanceDe Galaxy Core Advance heeft eenzelfde design als de meeste Samsung-smartphones (zoals de Samsung Galaxy Core), met de focus op een plastic achterkant die verwijderbaar is. Daarachter vinden we een 2000 mAh-accu en een slot voor een micro-sd-kaart. Het interne geheugen van het toestel bedraagt 8GB, het werkgeheugen is 1GB. Tevens heeft het toestel ondersteuning voor bluetooth 4.0 en nfc, maar niet voor 4G-netwerken. Daardoor kun je geen gebruikmaken van deze snelle mobiele internetverbinding.

Door Android 4.2 maakt de Galaxy Core Advance ook gebruik van enkele belangrijke Samsung-features, zoals S Voice, S Translator, Sound & Shot, Group Play en Easy Mode. Het toestel verschijnt begin volgend jaar op de markt in de kleuren Deep Blue en Pearl White. Het is vooralsnog onduidelijk of de Core Advance ook in Nederland wordt uitgebracht. Daarbij is ook de prijs nog niet bekend.

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.