Samsung Galaxy Core Prime volgende week in Nederland te koop
Wouter Nijsen

De Samsung Galaxy Core Prime  is volgende week in Nederland beschikbaar. Dat bevestigen Studentmobiel en Centralpoint desgevraagd aan Android Planet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Core Prime release in Nederland

Galaxy Core Prime releaseVorige week werd de Galaxy Core Prime officieel aangekondigd met een verwachte release in januari. Naar nu blijkt zal  het toestel in week 3, dus tussen 12 en 18 januari, bij diverse Nederlandse webshops te koop zijn.

De Galaxy Core Prime is een nieuw budgettoestel, dat  zich met name weet te onderscheiden door zijn adviesprijs van 159 euro en het feit dat hij overweg kan met 4g. Verder is het toestel voorzien van specificaties die je bij een budgettoestel zou verwachten.

Specificaties

De Galaxy Core Prime wordt aangestuurd door een 1,2GHz-quadcore-processor (Cortex-A53) en heeft de beschikking over 1GB aan werkgeheugen. Daarnaast is er 8GB opslagruimte aanwezig, dat middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden is tot maximaal 64GB. Hierdoor heb je altijd genoeg ruimte voor al je muziek, foto’s, video’s en apps. Kom ook meer te weten over zijn goedkopere broertje, de Galaxy Core Plus.

Het scherm meet 4,5 inch en heeft een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels. Uit de doos draait het toestel op Android 4.4.4 (KitKat)  en standaard zijn er twee camera’s met 5 en 2 megapixels aan boord. De  batterij heeft tot slot een capaciteit van 2000 mAh en is vervangbaar.

Samsung Galaxy Core Prime kopen

De Galaxy Core Prime koop je los voor circa 159 euro, maar in combinatie met de meeste abonnementen krijg je het toestel gratis. Het toestel is al vooruit te bestellen en hieronder staan de beste aanbiedingen al voor je uitgelicht.

Samsung Galaxy Core Prime
Welke Samsung Galaxy Core Prime wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Core Prime aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.