De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Eerste foto metalen Galaxy S5 uitgelekt’

Gijs Ettes
4 juli 2014, 15:32
1 min leestijd
‘Eerste foto metalen Galaxy S5 uitgelekt’
galaxy f foto

Over de metalen versie van de Galaxy S5, de Galaxy F, gaan al sinds jaar en dag geruchten. Het toestel zou voorzien zijn van een steviger frame, een display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een vlotte Snapdragon 805-chip en 3GB aan werkgeheugen. Klinkt natuurlijk erg aanlokkelijk, maar of en wanneer het toestel verschijnt, is nog steeds niet bekend.

Toch wijst de vermeende eerste Galaxy F foto erop dat Samsung nog steeds aan het toestel werkt. Op het vage kiekje hiernaast is de rechter bovenzijde van de smartphone te zien met de frontcamera en de metalen behuizing. De foto is in handen gekomen van GSMArena, dat  hem ontving van een anonieme bron. Opvallend is dat de plaatsing van de frontcamera niet overeenkomt met renders die veelvuldig door @evleaks zijn gelekt. Ook lijkt het toestel over minder afgeronde hoeken te beschikken.

Lees verder na de advertentie.

Voor het gemak hebben we hieronder de Galaxy F foto naast de eerder uitgelekte persrender gezet. Meer over het huidige vlaggenschip van Samsung lees je op de Galaxy S5  toestelpagina.

samsung galaxy f foto

→ Tip: check ook onze Galaxy S5 vs iPhone 6 vergelijking!

Lees het laatste Galaxy S5 nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Samsungs toptoestel. Daarnaast kun je alles te weten komen over de  beste Samsung Galaxy S5 aanbiedingen van dit moment. Zo weet je dat je nooit teveel betaalt voor de  smartphone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu