‘Samsung Galaxy F wordt op 12 september uitgebracht’

Gijs Ettes
21 juni 2014, 10:44
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy F wordt op 12 september uitgebracht’
galaxy f foto

Onlangs onthulde Samsung een verbeterde Galaxy S5 met LTE Advanced ondersteuning en een QHD-scherm, maar dat toestel zal waarschijnlijk niet heel breed beschikbaar worden. Dat geldt mogelijk wel voor de Galaxy F, waarvan weer een vermeende persfoto is opgedoken. De Galaxy F foto toont het toestel in de kleur “Glowing Gold”, die opvallend veel overeenstemming vertoont met een eerdere uitgelekte foto. Verder hint de datum (12 september) die is te zien op het scherm naar een release van de smartphone aan het einde van aankomende zomer.

Lees verder na de advertentie.

Net als de specificaties blijft het echter speculeren. De Galaxy F heeft naar verluidt een Snapdragon 805-chip en een groter 5,1 inch QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels aan boord. Verder lijken de randen rondom het scherm iets te zijn afgenomen in vergelijking met de reguliere Galaxy S5, die een kleiner 5,1 inch-scherm heeft. Mogelijk heeft de Galaxy F een behuizing van metaal, al kan het ook zijn dat Samsung kiest voor stevig plastic met een metallook.

Check de beste Galaxy S5 deals

Geen zin om te wachten op een metalen Galaxy S5? Hieronder vind je de beste  Galaxy S5 prijzen en aanbiedingen van dit moment.

Lees  meer

Lees hieronder het laatste nieuws met betrekking tot het Samsung-toestel. Onze uitgebreide review lees je op de Galaxy S5 toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu