Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung lanceert goedkope Galaxy Fame Lite en Trend Lite

Gijs Ettes
9 oktober 2013, 13:35
1 min leestijd
Samsung lanceert goedkope Galaxy Fame Lite en Trend Lite
Samsung Galaxy Fame Lite

Voor wie de Samsung Galaxy S4 wat aan de dure kant is, heeft Samsung nu twee budgetsmartphones geïntroduceerd: de Galaxy Fame Lite en Galaxy Trend Lite. Beide toestellen hebben een adviesprijs van minder dan 150 euro en zijn per direct verkrijgbaar, zo meldt de fabrikant.

De Galaxy Fame Lite en Galaxy Trend Lite zijn allebei voorzien van Android 4.1 (Jelly Bean) en qua hardware niet bijster bijzonder. Daarmee lijken de telefoons voornamelijk geschikt voor consumenten die op de kleintjes letten.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Fame Lite

De Galaxy Fame Lite heeft iets mindere specificaties dan zijn grote broer, de Galaxy Fame. Zo moet dit nieuwe toestel het doen met een tragere 850MHz-processor en een slechtere 3-megapixelcamera. Het scherm meet 3,5 inch en heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Voor dit Android 4.1-toestel betaal je 139 euro.

Samsung Galaxy Trend Lite

Voor de Galaxy Trend Lite zul je iets dieper in de buidel moeten tasten. Deze smartphone kost 150 euro en wordt aangedreven door een 1GHz-processor en een accu van 1500 mAh. Het 4 inch-scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels en ook de Galaxy Trend Lite is voorzien van een 3-megapixelcamera.

In 2014 lanceerde Samsung de Galaxy Trend 2, een nieuw budgetmodel dat qua prijs en specs vergelijkbaar is met de modellen hierboven. Het nieuwe toestel draait echter wel op Android 4.4 KitKat.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Fame Lite
Samsung Galaxy Fame Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu