De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

‘Samsung onthult Galaxy Gear 2 en Galaxy Band tijdens MWC’

Redactie
28 december 2013, 15:10
1 min leestijd
‘Samsung onthult Galaxy Gear 2 en Galaxy Band tijdens MWC’
Galaxy Gear 2

Samsung gaat tijdens de elektronicabeurs Mobile World Congress, die van 24 tot 27 februari plaatsvindt, hoogstwaarschijnlijk de Galaxy Gear 2 en Galaxy Band introduceren. Eerstgenoemde is de smartwatch-opvolger van de Galaxy Gear, de Galaxy Band is het fitnessaccessoire waar al langer geruchten over gaan.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Band

Het accessoire is voorzien van verschillende sensoren die informatie verzamelen over de bezigheden van de drager, voornamelijk sportgerelateerde bezigheden als lopen, wandelen en fietsen. Dergelijke informatie zou middels een ingebouwde stappenteller en snelheidsmeter worden verzameld.

Ook zouden er sensoren voor onder andere de temperatuur, hartslag, luchtdruk en luchtvochtigheid aanwezig zijn. Hiermee is de Galaxy Band een zeer volledige fitnessaccessoire die gebruikers middels verschillende manieren op de hoogte kan houden van hun prestaties en de invloeden van de omgeving.

Galaxy Gear 2

SM-V100T

Over de Galaxy Gear 2 is nog weinig bekend. Het is mogelijk dat de Galaxy Gear een flexibel design met een eveneens flexibel scherm krijgt, zoals te zien is op de afbeelding links. Door het flexibele scherm zou er meer informatie kunnen worden getoond, en zijn er ook meer mogelijkheden en functies te gebruiken voor ontwikkelaars. Meer scherm betekent namelijk meer content en ideeën.

De verwachting is dat de Galaxy S5 niet op de Mobile World Congress wordt gepresenteerd. Samsung presenteert zijn vlaggenschip veelal met een eigen show, en niet op een dergelijke beurs. Lees ook meer over zijn grote broer, de Samsung Gear S.

Lees meer over Samsung

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear 2
Samsung Gear 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu