De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy Gear 2 en Galaxy Gear 2 Neo te zien op foto’ – UPDATE

Redactie
22 februari 2014, 15:54
1 min leestijd
‘Galaxy Gear 2 en Galaxy Gear 2 Neo te zien op foto’ – UPDATE
Galaxy Gear 2 Neo

Samsung komt spoedig met twee nieuwe smartwatches: de Galaxy Gear 2 en Galaxy Gear 2 Neo, die beide de huidige Galaxy Gear opvolger. Dat blijkt uit een nieuwe uitgelekte afbeelding van de twee Samsung-smartwatches. De afbeelding is gepubliceerd door de bekende Twitter-lekker Evleaks, die het vrijwel altijd bij het rechte eind heeft als het om gelekte afbeeldingen gaat.

De nieuwe smartwatches behouden eenzelfde design als de eerste Galaxy Gear. Het lijkt erop dat de nieuwe Galaxy Gear 2 van metaal is gemaakt, en Galaxy Gear 2 Neo van plastic. Dat klinkt logisch: de Neo-versie van bijvoorbeeld de Galaxy Note 3 wordt ook wel als de Lite-versie en daarmee de goedkopere versie gezien. Een plastic model van Samsungs smartwatch zou natuurlijk goedkoper zijn.

Lees verder na de advertentie.

Wat valt er nog meer te zien?

smartwatch

Daarnaast lijken de Galaxy Gear 2 en Galaxy Gear 2 Neo beide een camera een de voorzijde te hebben, samen met een fysieke homeknop aan de onderzijde. Beide smartwatches hebben dezelfde interface, die grotendeels gelijk is aan de huidige Galaxy Gear (foto links). Mogelijk wil Samsung met de beide versies van de Galaxy Gear 2 concurreren met de Pebble, de zeer succesvolle en multiplatform smartwatch die sinds kort ook in een metalen versie beschikbaar is. Die metalen Pebble is zeer geliefd en wordt veelvuldig verkocht.

UPDATE: De smartwatches zijn beide niet uit de Galaxy-lijn, aldus Evleaks. Het komt niet vaak voor dat de Twitter-lekker foutieve informatie publiceert.

Lees meer over de Galaxy Gear 2

Laatste Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear 2
Samsung Gear 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu