Samsung introduceert sportaccessoire Gear Fit, met gebogen scherm
Redactie

gearfitSamsung kondigde naast de Galaxy S5 ook twee nieuwe accessoires aan: de Galaxy Gear 2  (€ 299,-), Galaxy Gear 2 Neo (€199,-) de opvolger van Samsungs smartwatch die eerder werd aangekondigd, en de Gear Fit  (€ 199,-), een compleet nieuwe sportaccessoire. Het accessoire heeft een gebogen amoled-touchscreen waarop notificaties van smartphones zijn te lezen. Het scherm is ongeveer 1,84 inch groot en heeft een resolutie van 432 bij 128 pixels. De armband kan onder andere je hartslag weergeven, telt je stappen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Gear Fit

Gear_Fit_Black_01De Gear Fit heeft echter geen camera, microfoon of speaker, maar is wel waterdicht. Het apparaat is daarmee wel een stuk dunner en lichter dan de Galaxy Gear 2. De Gear Fit kan dus vooral worden gezien als een accessoire die helpt bij het sporten en veel communiceert met de S-Health-app van Samsung. De Fit kan met één acculading ongeveer drie tot vier dagen doen.

Gear Fit prijs

De Samsung Gear Fit heeft een adviesprijs van € 199,-. Dit is eveneens de prijs van de nieuwe Galaxy Gear 2 Neo.  De Galaxy Gear 2 heeft een adviesprijs van € 299,-.

Onderstaande foto is gemaakt door AndroidPlanet-redacteur Gijs in Barcelona.
unnamed

Lees verder en check het laatste Galaxy S5 nieuws

Meer weten over het aankomende toptoestel van Samsung? Bekijk dan de Galaxy S5 toestelpagina en alle Galaxy S5 kopen mogelijkheden. Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de smartphone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.