De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy Gear-ondersteuning voor Galaxy S4 komt in oktober

Gijs Ettes
26 september 2013, 18:45
1 min leestijd
Galaxy Gear-ondersteuning voor Galaxy S4 komt in oktober
Galaxy Gear_001_Front_Wild Orange

De Samsung Galaxy S4 kan vanaf oktober samenwerken met de Galaxy Gear-smartwatch. Dit nieuwe over de Galaxy Gear-ondersteuning meldde Samsungs Lee Young in een interview met Korea Times.

De Galaxy Note 2 en Galaxy S3  zullen nog iets langer moeten wachten. Zij krijgen ondersteuning voor de Galaxy Gear vanaf eind december. De update met ondersteuning voor Samsungs smartwatch komt samen met de update naar Android 4.3 (Jelly Bean).

Lees verder na de advertentie.

Android 4.3 draait vooral om verbeteringen onder de motorkap. Zo brengt het opengl 3.0-ondersteuning naar Android, bluetooth 4.0, ondersteuning voor meer talen en zijn de prestaties enigszins verbeterd.

Galaxy Gear-ondersteuning brengt interessante functies

De Galaxy Gear informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms`jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een voorbeeld van je berichten te zien.  De Galaxy Gear is beschikbaar in zes verschillende kleuren, Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold en Lime Green, en is grotendeels gemaakt van metaal. Je bestuurt de smartwatch via zijn super amoled-scherm door te swipen en te tikken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu