De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy Gear ondersteuning breidt zich uit naar Galaxy S4 en S3

Gijs Ettes
8 november 2013, 13:33
1 min leestijd
Galaxy Gear ondersteuning breidt zich uit naar Galaxy S4 en S3
Galaxy Gear ondersteuning

Iets later dan verwacht heeft Samsung de Galaxy Gear ondersteuning uitgebreid naar de Galaxy S4 en de Galaxy S3. Zodra de update naar Android 4.3 (Jelly Bean) is geïnstalleerd kan de smartwatch daarnaast worden gekoppeld met de Galaxy Note 2 en de Galaxy S4 mini. Beide telefoons ontvangen, net als de Galaxy S4 en S4, half november de update naar Android 4.3.

Voor de S4 Active, Mega en S4 Zoom geldt dat deze medio december van een update naar Jelly Bean worden voorzien. Wanneer en of de smartphones worden bijgewerkt naar Android 4.4 (KitKat) is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Met de Galaxy Gear, het slimme digitale horloge van Samsung, kun je inkomende berichten zoals mails, oproepen en sms’jes bekijken. Daarnaast biedt de smartwatch de optie om handsfree te bellen en heeft het horloge (weliswaar beperkte) sociale functionaliteit.

Met de 1,9-megapixel-camera is het mogelijk om foto’s te schieten met de Galaxy Gear en het apparaat is, in tegenstelling tot de Sony Smartwatch 2, voorzien van een microfoon en speakertje.

Lees meer over Samsung

Het laatste nieuws omtrent Samsung vind je hieronder. Meer over de Galaxy S5, het aankomende toptoestel van Samsung, lees je op de Galaxy S5 toestelpagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu