De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy Gear update brengt Android-notificaties, ook WhatsApp

Redactie
26 november 2013, 16:40
1 min leestijd
Galaxy Gear update brengt Android-notificaties, ook WhatsApp
Galaxy Gear update

De meest recente Galaxy Gear update zorgt ervoor dat Samsung-gebruikers voortaan notificaties van allerlei soorten apps op hun Galaxy Gear kunnen ontvangen. Dat maakt Samsung dinsdag bekend. De Galaxy Gear is inmiddels al enkele maanden te koop en een redelijk groot succes, ondanks de vroege kritieken op de smartwatch. Na de update toont de Galaxy Gear automatisch alle Android-notificaties die de gebruiker ontvangt.

Door de update wordt het ook mogelijk om WhatsApp Android berichten te ontvangen. Dit was één van de meest gevraagde features van de Galaxy Gear. Om te reageren, blijft het noodzakelijk om de smartphone uit je tas of broekzak te halen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Gear update

Video thumbnail for youtube video Galaxy Gear smartwatch officieel geïntroduceerd - Androidplanet.nl

De Galaxy Gear informeert je over inkomende berichten, of dat nu oproepen, sms`jes of e-mails zijn. Je kijkt op je pols en krijgt direct een voorbeeld van je berichten te zien. De Galaxy Gear heeft ook een microfoon waarmee je inkomende telefoongesprekken kan opnemen en beantwoorden. Je hoeft hiervoor alleen je hand naar je oor te bewegen, net als je bij een smartphone doet. Je hoeft hiervoor de smartphone niet uit je zak te halen. Door de ingebouwde speaker in de gesp van de Galaxy Gear kun je eveneens hands-free bellen. Het is ook mogelijk om muziek te beheren via de Galaxy Gear.

Het is op dit moment mogelijk om de Galaxy Gear met de Galaxy Note 3 en Galaxy Note 10.1. Later worden de Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini toegevoegd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu