Samsung Galaxy Grand Lite kopen kan nu voor 260 euro

Gijs Ettes
28 januari 2014, 15:16
1 min leestijd
Samsung Galaxy Grand Lite kopen kan nu voor 260 euro
Galaxy Grand Lite kopen

De Samsung Galaxy Grand Lite is vanaf vandaag te koop in Nederland voor een adviesprijs van 260 euro. De middenklasser van Samsung is voorzien van een 5 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels en het bekende Galaxy-design. Verder is er een 1,2GHz-quadcore-processor aan boord. Dit betreft de Cortex A7-processor die energiezuinig is en voornamelijk is terug te vinden in budgettoestellen. De processor wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen.

Tevens is de Galaxy Grand Lite voorzien van 8GB aan opslagruimte dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Met een geheugenkaart is het geheugen uit te breiden tot maximaal 64GB. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich respectievelijk een vga- en een 5-megapixel-camera en de Samsung-telefoon wordt middels een 2100 mAh-accu van stroom voorzien. De smartphone is los verkrijgbaar, maar bij veel 2-jarige abonnementen krijg je de Galaxy Grand Lite gratis.

Lees verder na de advertentie.

Ondanks de bescheiden specificaties heeft de Galaxy Grand Lite wel alle (draadloze) verbindingsopties die je van een moderne smartphone mag verwachten. Het toestel meet 143,7 x 77,1 x 9,6 millimeter en beschikt helaas niet over 4G.

Galaxy Grand Lite kopen

Hieronder hebben we een aantal aanbiedingen uitgelicht om de Galaxy Grand Lite te kopen. Op de Galaxy Grand Lite-pagina vind je meer informatie over het toestel.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Grand Lite
Samsung Galaxy Grand Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu