Galaxy Grand Lite lekt uit: grote Samsung-telefoon voor 299 euro

Gijs Ettes
7 januari 2014, 22:14
1 min leestijd
Galaxy Grand Lite lekt uit: grote Samsung-telefoon voor 299 euro
Galaxy Grand Lite lekt uit

In uitgelekte documentatie van Samsung zijn de specificaties van de Galaxy Grand Lite , ook wel bekend onder de naam Galaxy Grand Neo, te zien. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een bijzonder lage resolutie van 800 bij 480 pixels, maar beschikt wel over een 1,2GHz-quadcore-processor. Het betreft de Cortex A7-processor die energiezuinig is en voornamelijk is terug te vinden in budgettoestellen.

De Galaxy Grand Lite is verder voorzien van 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagruimte dat is uit te breiden met een micro-sd-kaartje. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich respectievelijk een vga- en een 5-megapixel-camera en de Samsung-telefoon wordt middels een 2100 mAh-accu van stroom voorzien. Naar verwachting kost de Galaxy Grand Lite 299 euro, al is dit – evenals de verschijningsdatum – nog niet door Samsung bevestigd.

Lees verder na de advertentie.

Ondanks de bescheiden specificaties heeft de Galaxy Grand Lite wel een mooi design en alle (draadloze) verbindingsopties die je van een moderne smartphone mag verwachten. Het toestel meet 143,7 x 77,1 x 9,6 millimeter en beschikt helaas niet over 4G. Wel zullen er bij de release meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Grand Lite
Samsung Galaxy Grand Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu