Samsung toont Galaxy Home Mini-speaker, maar blijft geheimzinnig

Colin Baak
30 oktober 2019, 10:47
2 min leestijd
Samsung toont Galaxy Home Mini-speaker, maar blijft geheimzinnig

Samsung heeft de nog niet officieel gepresenteerde Galaxy Home Mini-speaker laten zien. Het apparaat werd getoond op de Samsung Developer Conference. Meer details over de slimme speaker gaf het bedrijf echter niet.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Home Mini officieel getoond

Ook Samsung is bezig met de ontwikkeling van slimme speakers. Zo is er de Galaxy Home, gepresenteerd in augustus 2018. Die speaker is tot op heden niet verkrijgbaar. Geruchten over een kleinere variant doen al even de ronde.

Samsung Galaxy Home Mini

Zo is het apparaat al voorbij gekomen bij een Amerikaanse keuringsinstantie. Ook is er een bètaprogramma gestart in Zuid-Korea. Daar kunnen mensen zich aanmelden als ze de speaker willen testen in hun eigen huiselijke omgeving.

Samsung Developer Conference 2019

Op de Samsung Developer Conference 2019 is de slimme speaker door Samsung zelf al getoond. De speaker maakt gebruik van Samsung’s eigen Bixby-assistent. Onder andere Android Authority heeft al wat eerste ervaringen op kunnen doen.

Zo noemt de website dat het een mooi afgewerkte speaker is en erg solide aanvoelt. Naast muziek spelen kan de Galaxy Home Mini meer. Zo kun je lampen aan- en uitzetten, het weerbericht checken, alarmen inschakelen of bijvoorbeeld de tijd hardop laten voorlezen.

Samsung gaat met Bixby en de Home Mini de strijd aan met andere slimme speakers. Zo is er de onlangs gepresenteerde Google Nest Mini. Ook heb je speakers met Alexa, de assistent van Amazon. Tot slot is er de HomePod van Apple, die Siri gebruikt als assistent.

Meer details over de Samsung Galaxy Home Mini heeft Samsung opvallend genoeg nog niet gegeven. Zo is het wachten op een releasedatum, in welke landen de speaker op de markt komt en natuurlijk de prijs. Gezien de naam verwachten we een concurrerende prijs ten opzichte van de Nest Mini. Die speaker heeft een adviesprijs van 59 euro.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu