De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung kondigt Galaxy Mega 2 met 6 inch-scherm aan

Redactie
23 september 2014, 11:17
1 min leestijd
Samsung kondigt Galaxy Mega 2 met 6 inch-scherm aan
Galaxy Mega 2 specs

Samsung heeft dinsdag de Galaxy Mega 2 aangekondigd, die onderdeel uitmaakt van de Mega-lijn van Samsung waarook de Galaxy Mega 6.3 onder valt. De Galaxy Mega zijn veelal toestellen in de midrange-lijn van het Zuid-Koreaanse merk, die met midrange specs en voor een lagere prijs worden verkocht.

Het is nog onduidelijk of de Galaxy Mega 2 ook naar Nederland komt. De andere Galaxy Mega-smartphones zijn wel in Nederland te koop, dus het is aannemelijk dat ook de Mega 2 beschikbaar komt. De verwachte adviesprijs ligt rond de 480 euro, net als zijn voorganger.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Mega 2 specs

De Galaxy Mega 2 is voorzien van een 6 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1,5GHz quadcore-processor, 1,5GB werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde kan met een micro-sd-kaart worden uitgebreid. Foto’s worden geschoten met een 8 en 2,1 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant. Het design is in lijn met de gehele Samsung-lijn, waarbij het bedrijf opnieuw gebruikmaakt van een plastic design en een home-, menu- en terugknop.

galaxymega2-2

Daarnaast heeft de Galaxy Mega 2 een speciale modus waarmee de smartphone met één hand kan worden bediend. Deze modus is door Samsung ontwikkeld, speciaal voor phablets. De Mega-smartphones, de lijn met de grootste toestellen, heeft logischerwijs baar bij deze modus – bijvoorbeeld om de smartphone te bedienen als je maar één hand vrij hebt.

Laatste Samsung-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Mega 2
Samsung Galaxy Mega 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu