Samsung kondigt Galaxy Mega 2 met 6 inch-scherm aan

Galaxy Mega 2 specsSamsung heeft dinsdag de Galaxy Mega 2 aangekondigd, die onderdeel uitmaakt van de Mega-lijn van Samsung waarook de Galaxy Mega 6.3 onder valt. De Galaxy Mega zijn veelal toestellen in de midrange-lijn van het Zuid-Koreaanse merk, die met midrange specs en voor een lagere prijs worden verkocht.

Het is nog onduidelijk of de Galaxy Mega 2 ook naar Nederland komt. De andere Galaxy Mega-smartphones zijn wel in Nederland te koop, dus het is aannemelijk dat ook de Mega 2 beschikbaar komt. De verwachte adviesprijs ligt rond de 480 euro, net als zijn voorganger.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Mega 2 specs

De Galaxy Mega 2 is voorzien van een 6 inch-scherm met een 720p-resolutie, 1,5GHz quadcore-processor, 1,5GB werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Laatstgenoemde kan met een micro-sd-kaart worden uitgebreid. Foto’s worden geschoten met een 8 en 2,1 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorkant. Het design is in lijn met de gehele Samsung-lijn, waarbij het bedrijf opnieuw gebruikmaakt van een plastic design en een home-, menu- en terugknop.

galaxymega2-2

Daarnaast heeft de Galaxy Mega 2 een speciale modus waarmee de smartphone met één hand kan worden bediend. Deze modus is door Samsung ontwikkeld, speciaal voor phablets. De Mega-smartphones, de lijn met de grootste toestellen, heeft logischerwijs baar bij deze modus – bijvoorbeeld om de smartphone te bedienen als je maar één hand vrij hebt.

Laatste Samsung-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.