Galaxy Nexus Android 4.3 update begonnen in Nederland en België

Redactie
30 juli 2013, 7:56
1 min leestijd
Galaxy Nexus Android 4.3 update begonnen in Nederland en België
Galaxy Nexus Jelly Bean

De Galaxy Nexus Android 4.3 update is in Nederland begonnen. Het was al door Google aangekondigd dat de Samsung-smartphone de update naar de laatste versie van Jelly Bean zou krijgen, maar de update is vrijwel direct na de uitrol van de Android 4.3 update voor de Nexus 4 en Nexus 7 uitgebracht. Nederlandse Galaxy Nexus gebruikers hebben in totaal ongeveer een week op de update moeten wachten.

De update is door verschillende Nederlandse gebruikers aan AndroidPlanet gemeld. Dit betekent in het geval van Google dat de update inmiddels ook in België wordt uitgerold. De Jelly Bean-update voor de Galaxy Nexus wordt over-the-air naar gebruikers verstuurd waarna zij automatisch een melding in het notificatiecentrum te zien krijgen. Deze kan via wifi (aanrader!) worden gedownload waarna de Galaxy Nexus opnieuw opstart en de nieuwe software installeert.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Nexus Android 4.3 update veranderingen

Eén van de interessantste vernieuwingen van Android 4.3 is de manier waarop Android-gebruikers de camera kunnen bedienen: dit gaat voortaan gemakkelijk via één hand, waarmee je vlot kunt scrollen door de opties in een soort regenboog-structuur. Met één duim kom je er meestal al. De grootste verbetering is de komst van bluetooth smart waardoor de verbinding met wearables als een smartwatch of accessoires als een hartslagmeter minder energie van je accu opslurpt.

Wil je weten wat er allemaal is veranderd met Android 4.3? Lees onze Android 4.3 special.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Nexus
Samsung Galaxy Nexus

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu