De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Galaxy Note 10 heeft vier cameralenzen achterop’

Florence Peeters
26 februari 2019, 9:54
2 min leestijd
‘Galaxy Note 10 heeft vier cameralenzen achterop’

Nu de Galaxy S10 onthuld is, duiken ook de eerste geruchten over de grotere Galaxy Note 10 op. Het nieuwe toestel zou maar liefst vier cameralenzen hebben.

Lees verder na de advertentie.

‘Galaxy Note 10 camera heeft vier lenzen’

De Galaxy S10 ligt pas volgende week in de winkels, als er al gekeken wordt naar het tweede vlaggenschip van Samsung: de Galaxy Note 10. De opvolger van de in augustus vorig jaar verschenen Galaxy Note 9 komt waarschijnlijk pas over een aantal maanden uit.

Volgens bronnen van de website SamMobile krijgt de Note 10 vier camera’s achterop. Hoe dat er mogelijk uit komt te zien, is te zien op de Galaxy S10 5G. Deze 5G-variant van de S10 heeft ook vier lenzen, in plaats van het drietal dat op de gewone S10 zit. Ook de Galaxy A9 heeft Samsung voorzien van vier camera’s.

samsung galaxy note 9 bixby uitzetten

Het klinkt dus best aannemelijk dat de smartphonefabrikant de grotere Note 10 een extra camera geeft ten opzichte van de S10. Een verschil in serienummers zou bovendien suggereren dat de Note in twee varianten verschijnt, en er ook een 5G-model op de markt komt.

In plaats van een nul op het einde, staat daar nu namelijk een vijf. Dit zou wijzen op een toestel dat 5G ondersteunt. Als dit klopt, verschijnen er hoogstwaarschijnlijk net zoals bij de S10 twee varianten van de Note 10. In veel landen is 5G namelijk nog niet goed beschikbaar, waaronder in Europa.

Iets groter scherm dan voorganger

De Galaxy Note 10 zou daarnaast een 6,6 inch-scherm krijgen, iets groter dan zijn voorganger. Als dit toestel ook het Infinity O-display krijgt dat we al hebben gezien de S10, heb je zo een flinke hoeveelheid schermruimte. Het is te verwachten dat de Note 10 eveneens uit de doos op Android 9.0 (Pie) draait.

Andere geruchten stellen verder dat het nieuwe toestel geen hoofdtelefooningang meer heeft. Zowel de Galaxy S10 als voorgangers hebben dit wel, dus het zou een bijzondere zet van Samsung zijn om deze op de Note 10 wel weg te laten.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Bron: SamMobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu