Galaxy Note 12.2 specificaties lekken uit in benchmark

Galaxy Note 12.2De specificaties van de Galaxy Note 12.2, Samsungs forse nieuwe tablet, zijn uitgelekt in een AnTuTu benchmark. Het toestel is voorzien van vlotte hardware en valt op door zijn grote 12,2 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1600 pixels.

Verder heeft de Galaxy Note 12.2, volgens de benchmark althans, een quadcore-processor (Qualcommm Snapdragon 800) geklokt op 2,3GHz en maar liefst 3GB werkgeheugen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Note 12.2: vlotter dan vlot

Galaxy Note 12.2 benchmarkWat betreft opslaggeheugen is de Galaxy Note 12.2 ook goed voorzien. De tablet beschikt over 32GB dat hoogstwaarschijnlijk is uit te breiden middels een micro-sd-kaartje. Het Samsung-toestel draait mogelijk op Android 4.3 of Android 4.4 en heeft twee camera’s. De frontcamera schiet plaatjes met 2 megapixel terwijl de camera aan de achterzijde beschikt over 8 megapixel.

De Galaxy Note 12.2 heeft dus snelle hardware, wat vooral opvalt als de tablet wordt vergeleken met de aankomende Galaxy Note 10.1 (2014).

Eerstgenoemde behaalt een AnTuTu score van 35,901 en op het gebied van 3D-berekeningen en werkgeheugen scoort de Galaxy Note 12.2 beter. Of dat in de praktijk merkbaar is, kunnen we pas toetsen als beide tablets ergens de komende maanden worden uitgebracht door Samsung.

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.