Galaxy Note 2 Android 4.3 update wordt uitgerold, nog niet in Nederland

Redactie
19 november 2013, 14:55
1 min leestijd
Galaxy Note 2 Android 4.3 update wordt uitgerold, nog niet in Nederland
Galaxy Note 2 Android 4.3 update

Samsung is begonnen met de uitrol van de Galaxy Note 2 Android 4.3 update. Dat maakt SamMobile bekend. De update wordt op dit moment in India uitgerold, maar komt waarschijnlijk spoedig naar Nederland. Het is echter wel duidelijk dat de update voor de Galaxy Note 2 op dit moment nog niet in Nederland wordt uitgerold.

Het uitrollen van de update is ietwat verrassend, mede omdat Samsung met de Galaxy S3 Android 4.3-update veel problemen heeft. De update zorgt ervoor dat toestellen instabiel en traag worden. Bij de Galaxy Note 2 zou dit niet het geval zijn.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 2 Android 4.3 update

Note1

De update zou volgens SamMobile enorm snel en stabiel werken, en de basis interface grotendeels op de schop nemen. Zo is het instellingen-menu compleet vernieuwd. Daarnaast brengt de Galaxy Note 2 Android 4.3 update ondersteuning voor Galaxy Gear, beveiligingsapp Samsung Knox en Samsung Wallet. Ook is er een nieuw toetsenbord, grafische drivers, autorijden-modus en een reeks nieuwe Samsung-apps beschikbaar. Onder laatstgenoemde vallen onder andere de calculator, klok, contacten-app, galerij en muziek-app.

Als laatste heeft Samsung met de Galaxy Note 2 Android 4.3 update een reeks aan verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd, met name bij het geheugenverbruik en trim-support. Door de verbeterde trim-ondersteuning blijft het toestel ook na een langere periode van gebruik – zeg een half jaar – snel en soepel werken zonder dat deze een vertraging oploopt.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu