Uitrol Galaxy Note 2 Android 4.3 update gestart in Benelux

Gijs Ettes
17 december 2013, 12:04
1 min leestijd
Uitrol Galaxy Note 2 Android 4.3 update gestart in Benelux
Galaxy Note 2 Android 4.3 update

Samsung is gestart met de uitrol van de Galaxy Note 2 Android 4.3 update in Nederland en België. Het even geduurd, maar de update is per direct over-the-air te installeren voor gebruikers van de phablet. Uit de eerste berichten blijkt dat de nieuwe Android-versie op de Galaxy Note 2 snel en stabiel werkt en dat de interface op meerdere fronten is verbeterd.

Het instellingen-menu zit na installatie van de Galaxy Note 2 Android 4.3 update logischer in elkaar en ondersteuning voor de Galaxy Gear, beveiligingsapp Samsung Knox en Samsung Wallet is toegevoegd. Daarnaast introduceert de update een nieuw toetsenbord, grafische drivers, een autorijden-modus en een reeks nieuwe Samsung-apps. Onder laatstgenoemde vallen onder andere de calculator, klok, contacten-app, galerij en muziek-app.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 2 Android 4.3 update: de vernieuwingen op een rij

Verder voert de Galaxy Note 2 Android 4.3 update een reeks aan verbeteringen en optimalisaties door, voornamelijk met betrekking tot het geheugengebruik en trim-support. Dankzij laatstgenoemde verbetering blijft het toestel ook na een langere periode van gebruik – zeg een half jaar – snel en soepel werken zonder dat deze een vertraging oploopt.

De Galaxy Note 2 is de succesvolle opvolger van de eveneens populaire Galaxy Note en beschikt over een 5,5 inch-super-amoled-scherm, 1.6Ghz-quadcore-Exynos-processor, 2GB aan werkgeheugen en tot 64GB aan opslagruimte.

Bedankt voor het melden, Barry!

Lees meer over de Galaxy Note 2

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's