De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Galaxy Note 2 Android 4.3 update uitgelekt

Gijs Ettes
28 oktober 2013, 7:57
1 min leestijd
Download: Galaxy Note 2 Android 4.3 update uitgelekt
Galaxy Note 2 Android 4.3

De internationale versie van de Galaxy Note 2 Android 4.3 update is uitgelekt en per direct (weliswaar op eigen risico) te downloaden en installeren. SamMobile heeft de beschikking gekregen over de niet-finale firmware en beschrijft hoe gebruikers te werk moeten gaan om Android 4.3 te installeren op hun Galaxy Note 2.

De Galaxy Note 2 Android 4.3 update introduceert veel features die we kennen van de Galaxy Note 3 en Galaxy S4. TouchWiz heeft een likje verf gekregen en er is ondersteuning toegevoegd voor de Galaxy Gear, OpenGL ES 3.0 en Bluetooth LE. Daarnaast moet de Note 2 met de update een stuk vloeiender werken dan bij de vorige versie van de firmware.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 2 Android 4.3 update

Naar verwachting rolt Samsung de Galaxy Note 2 Android 4.3 update in november officieel uit, maar voor wie daarop niet kan wachten, is het nu mogelijk de Android 4.3 testfirmware (N7100XXUEMJ5) te downloaden.

Deze firmware installeren is wel op eigen risico en aangezien het nog niet de finale versie betreft, kan het zijn dat gebruikers die hun toestel flashen, bugs aantreffen. Je goed inlezen en een back-up maken van belangrijke data, is dus geen overbodige luxe.

Lees meer over de Galaxy Note 2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu