Android KitKat voor de Galaxy Note 2 komt er (eindelijk!) aan

Gijs Ettes
25 april 2014, 12:14
1 min leestijd
Android KitKat voor de Galaxy Note 2 komt er (eindelijk!) aan
Galaxy Note 2 Android 4.4 update

Het heeft even geduurd, maar het lijkt erop dat de Galaxy Note 2 Android 4.4 update er nu toch eindelijk komt. Samsung is gestart met de uitrol en momenteel is de update in Frankrijk al te downloaden via Kies. Aanvankelijk werd gedacht dat de update eind vorige maand beschikbaar zou zijn, maar deze heeft – zoals wel vaker het geval bij grote updates – de nodige vertraging opgelopen.

Maar welke gevolgen heeft het updaten naar KitKat voor je Galaxy Note 2? Allereerst moet het ervoor zorgen dat de interface soepeler, sneller en stabieler werkt. Daarnaast brengt de update witte pictogrammen in de statusbalk met zich mee, alsmede een transparante statusbalk,  een cameraknop op het vergrendelscherm, draadloos printen en albumart die zich uitstrekt over het volledige scherm.

Lees verder na de advertentie.

Verder voegt de Galaxy Note 2 Android 4.4 update KNOX, Samsungs beveiligingssuite, en de Samsung Wallet-app toe. Ook alle goodies die KitKat met zich meebrengt, zijn present. Meer daarover lees je op onze Android 4.4-overzichtspagina.

Via ‘Instellingen > Toestel-info > Software-update’ of Kies kun je checken of de update voor jouw toestel beschikbaar is. In de screenshots hieronder zie je KitKat in actie op de Galaxy Note 2.

Lees het laatste Galaxy Note 2 nieuws

Via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu