Android KitKat voor de Galaxy Note 2 komt er (eindelijk!) aan

Galaxy Note 2 Android 4.4 updateHet heeft even geduurd, maar het lijkt erop dat de Galaxy Note 2 Android 4.4 update er nu toch eindelijk komt. Samsung is gestart met de uitrol en momenteel is de update in Frankrijk al te downloaden via Kies. Aanvankelijk werd gedacht dat de update eind vorige maand beschikbaar zou zijn, maar deze heeft – zoals wel vaker het geval bij grote updates – de nodige vertraging opgelopen.

Maar welke gevolgen heeft het updaten naar KitKat voor je Galaxy Note 2? Allereerst moet het ervoor zorgen dat de interface soepeler, sneller en stabieler werkt. Daarnaast brengt de update witte pictogrammen in de statusbalk met zich mee, alsmede een transparante statusbalk,  een cameraknop op het vergrendelscherm, draadloos printen en albumart die zich uitstrekt over het volledige scherm.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder voegt de Galaxy Note 2 Android 4.4 update KNOX, Samsungs beveiligingssuite, en de Samsung Wallet-app toe. Ook alle goodies die KitKat met zich meebrengt, zijn present. Meer daarover lees je op onze Android 4.4-overzichtspagina.

Via ‘Instellingen > Toestel-info > Software-update’ of Kies kun je checken of de update voor jouw toestel beschikbaar is. In de screenshots hieronder zie je KitKat in actie op de Galaxy Note 2.

Lees het laatste Galaxy Note 2 nieuws

Via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.