De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Samsung Galaxy Note 2 krijgt mogelijk geen Android Lollipop

Redactie
4 mei 2015, 11:51
1 min leestijd
Samsung Galaxy Note 2 krijgt mogelijk geen Android Lollipop

De Samsung Galaxy Note 2 wordt mogelijk toch niet voorzien van een update naar de laatste Android-versie. In de Golfregio zal Samsung het toestel niet voorzien van Android Lollipop, zo meldt Sammobile.

Lees verder na de advertentie.

Onduidelijkheid over Galaxy Note 2 Lollipop-update

galaxy note 2 lollipop-update
De uitrol van Android Lollipop voor de Galaxy Note 3 is wel al gestart.

Samsung laat via Facebook weten dat gebruikers in de Golfregio (waartoe onder meer Bahrein, Koeweit en Qatar behoren) niet hoeven te rekenen op de Galaxy Note 2 Lollipop-update. Of de update wel in ons land wordt uitgerold, is niet bekend. Samsung Nederland laat Android Planet weten hier momenteel nog niets over te kunnen zeggen.

Eind vorig jaar werd de Lollipop-update voor de Galaxy Note 2 overigens nog bevestigd voor Polen en Finland, dus het is goed mogelijk dat de phablet op termijn toch nog wordt geüpdatet. Zeker als je nagaat dat de hardware – een 1,6GHz quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen – meer dan vlot genoeg is om de laatste Android-versie vloeiend te draaien.

De Lollipop-update brengt onder andere lockscreen-notificaties, een vernieuwd menu met snelle instellingen, het Material Design en een nieuw multitaskvenster waarbij tabbladen van webbrowsers als aparte apps in het venster worden getoond. Meer erover lees je in ons uitgebreide Android 5.0 dossier. Check ook ons Android Lollipop update-overzicht voor om te zien of en wanneer jouw toestel wordt bijgewerkt.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu