De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Galaxy Note 3 aankondiging van Samsung op 4 september

Redactie
5 augustus 2013, 15:31
1 min leestijd
Galaxy Note 3 aankondiging van Samsung op 4 september
nexusae0_unpack1

De Galaxy Note 3 aankondiging vindt op 4 september plaats. Dit is in lijn met de voorgaande jaren waar de Galaxy Note altijd net voor de grote elektronicabeurs IFA werd geïntroduceerd. Geïnteresseerden kunnen hierna de Galaxy Note veelal op de beurs alvast bekijken. Zowel de Galaxy Note als Galaxy Note 2 zijn net voor of tijdens de IFA aangekondigd.

Al eerder berichtten media over dat de Samsung Galaxy Note 3 aankondiging op 4 september plaats zou vinden. Op diezelfde datum zou Samsung ook zijn smartwatch, het slimme horloge, gaan introduceren.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 3 hardware

Volgens de geruchten krijgt de Galaxy Note 3 een Snapdragon 800, een nieuwe chip van Qualcomm die een quadcore-processor bevat en door velen wordt gezien als één van de beste chips van het moment. Deze draait op een kloksnelheid van 2.3GHz. De smartphone zou ook een 13 megapixel-camera en een 5,9 inch-scherm met een full-hd-resolutie van 1920 —1080 pixels krijgen.

De verwachting is dat de Galaxy Note 3 over 3GB aan intern werkgeheugen gaat beschikken. Ook keert de S-Pen, Samsungs eigen stylus, terug in de nieuwe Galaxy Note.

Samsung Galaxy Gear: de smartwatch

2013-galaxygear-gr

De smartwatch van Samsung krijgt de naam Galaxy Gear. Dat blijkt uit een aanvraag bij het Amerikaanse patentbureau. Het apparaat maakt hierdoor deel uit van de populaire Galaxy-lijn van Samsung waardoor de Galaxy Gear waarschijnlijk als accessoire specifiek voor de Galaxy-smartphones en -tablets gaat worden verkocht.

(afbeelding smartwatch is een concept)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu