De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Uitrol Galaxy Note 3 Android 4.4.2 update gestart, maar nog niet in Nederland

Gijs Ettes
16 januari 2014, 16:28
1 min leestijd
Uitrol Galaxy Note 3 Android 4.4.2 update gestart, maar nog niet in Nederland
Galaxy Note 3 Android 4.4.2

Samsung is gestart met de uitrol van de Galaxy Note 3 Android 4.4.2 update in Mexico, maar waarschijnlijk duurt het nog wel een aantal weken voordat we de nieuwe update ook in Nederland en België kunnen installeren. Gebruikers van de Note 3 met het typenummer SM-N900W8 kunnen de instellingen induiken en checken of er een update voor de laatste versie van Android 4.4 beschikbaar is.

Kun je niet wachten op de officiële Galaxy Note 3 Android 4.4.2 update van Samsung, dan kun je er voor kiezen om een van de roms die beschikbaar zijn op het XDA Developers forum te flashen. Dit is echter af te raden voor beginnende Android-gebruikers, aangezien je in veel gevallen je Note 3 eerst moet rooten. In dat geval vervalt de fabrieksgarantie die je op je toestel hebt.

Lees verder na de advertentie.

De Samsung Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2. De phablet is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Het design van de Samsung Galaxy Note 3 is grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 2. De behuizing is dunner en ietwat breder, maar wat vooral opvalt is het scherm: deze vult bijna de gehele voorkant dankzij de zeer kleine bezel (schermrand). Ook is de achterkant voortaan van kunstleer, wat het toestel een chique uitstraling geeft.

→ Lees meer over dit Samsung-toestel in onze Galaxy Note 3 review.

Laatste nieuws over de Galaxy Note 3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu