Galaxy Note 3 camera omgezet voor gebruik op de Galaxy S4

Galaxy Note 3 camera S4Een gebruiker van het XDA Developers forum heeft de Galaxy Note 3 camera-app omgezet voor gebruik op de Galaxy S4. Dankzij die omzetting zijn exclusieve camerafuncties, zoals Surround Shot, ook op de Galaxy S4 te gebruiken. Met Surround Shot kunnen gebruikers individuele foto’s aan elkaar plakken om één grote panorama te maken.

Gebruikers van een Galaxy S4 met Android 4.3 en TouchWiz kunnen terecht bij de originele forumdiscussie voor de download- en installatie-instructies. Aangeraden wordt vóór installatie een back-up van belangrijke gegevens te maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Note 3 camera in actie op de S4

In onderstaande video zie je, weliswaar ietwat schokkerig, hoe de Galaxy Note 3 camera werkt op de Galaxy S4. Onder andere Surround Shot en Golfshot worden getoond. Laatstgenoemde camerafunctie is ideaal voor golfers, aangezien het je in staat stelt een golfswing te analyseren.

Lees meer over de Galaxy S4

Bekijk de toestelpagina van de Galaxy S4 voor alle informatie over deze smartphone. Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot de Galaxy S4.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.