‘Galaxy Note 3 komt in nieuwe kleuren rood en goud’

Redactie
29 november 2013, 11:03
1 min leestijd
‘Galaxy Note 3 komt in nieuwe kleuren rood en goud’
galaxy note 3 kleuren

De Galaxy Note 3 kleuren worden binnenkort uitgebreid met rood en goud, aldus het doorgaans goed ingelichte SamMobile. De nieuwe versies van de Galaxy Note 3 zouden begin 2014 op de markt moeten verschijnen. De betreffende foto rechts is een mockup, dus dit zijn niet de uiteindelijke kleuren of modellen.

De Samsung Galaxy Note 3 is op dit moment beschikbaar in de kleuren roze, wit en zwart.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 3 video en specs

Galaxy Note 3 specs

De phablet is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte. Het design van de Samsung Galaxy Note 3 is grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 3. De behuizing is dunner en ietwat breder, maar wat vooral opvalt is het scherm: deze vult bijna de gehele voorkant door de zeer kleine bezel (schermrand).

Ook de achterkant is voortaan van een leer-achtig materiaal, hoewel het geen daadwerkelijk leer is. De Galaxy Note 3 krijgt ook speciale covers, waaronder één met een gat waardoor je alleen de tijd en andere belangrijke informatie mee kan zien.

via

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's