‘Galaxy Note 3 krijgt Snapdragon 800 en 13 megapixel-camera’

Samsung Galaxy Note III fotoVolgens het Chinese ET News krijgt de Samsung Galaxy Note 3 een Snapdragon 800 en een 13 megapixel-camera. De Snapdragon 800 is een nieuwe chip van Qualcomm die een quadcore-processor bevat. Deze draait op maximaal 2.3GHz.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit meldde de Chinese website dinsdag. De Galaxy Note 3 ligt waarschijnlijk dit najaar in de winkels en wordt daarmee een van de eerste toestellen die de Snapdragon 800 huisvest. ET News meldt ook dat de camera van de Galaxy Note 3 gebruik gaat maken van optische beeldstabilisatie. Andere geruchten spreken van een intern geheugen van 3GB en een 5,9 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

De populaire Galaxy S4 werkt met de voorloper van de Snapdragon 800, de Snapdragon 600. Deze bevat een quadcore-processor die nog op 1.9GHz draait. De LG Optimus G2, Pantech IM-A880 en Sony Xperia Honami zouden ook gebruik gaan maken van Qualcomms Snapdragon 800.

Via: PocketDroid