‘Galaxy Note 3 Lite productie gestart, toestel verschijnt in februari’ – update

Gijs Ettes
12 december 2013, 19:56
1 min leestijd
‘Galaxy Note 3 Lite productie gestart, toestel verschijnt in februari’ – update
Galaxy Note 3 Lite productie

Volgens recente berichten is Samsung gestart met de Galaxy Note 3 Lite productie en worden er in aanloop naar de release in februari volgend jaar zo’n twee miljoen telefoons geproduceerd. De Galaxy Note 3 Lite is een mogelijk goedkopere versie van de huidige Galaxy Note 3, met mid-range tot high-end specificaties voor een lagere prijs.

De geruchten met betrekking tot een goedkopere Galaxy Note 3 worden daarmee steeds hardnekkiger. Naar verwachting heeft het toestel een 5,49 inch-scherm en een bescheiden 8-megapixelcamera om kosten te drukken. Mogelijk is het scherm van de Note 3 Lite geen amoled, maar juist een goedkoper lcd-display.

Lees verder na de advertentie.

Update: deze goedkopere versie van de Note 3 is onthuld als de Galaxy Note 3 Neo.

De Galaxy Note 3 is een van de populairste smartphones die Samsung momenteel in zijn portfolio heeft. Onlangs maakte de fabrikant bekend de mijlpaal van 10 miljoen verkochte Galaxy Note 3 telefoons te hebben behaald. Daarmee betreedt het toestel Samsungs 10 Million Seller Club, met daarin alle Samsung-toestellen die meer dan 10 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan.

De eerste smartphone van Samsung die de mijlpaal behaalde, was de originele Galaxy S, en de Galaxy Note 3 is de jongste telg in het exclusieve clubje. Verder zijn in de lijst de onder andere Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy Note 2 te vinden. Uit het succes van deze smartphones blijkt maar weer eens hoezeer Samsung de mobiele markt momenteel beheerst.

Lees meer over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy Note 3 Neo

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu