‘Galaxy Note 3 Lite productie gestart, toestel verschijnt in februari’ – update
Gijs Ettes

Galaxy Note 3 Lite productieVolgens recente berichten is Samsung gestart met de Galaxy Note 3 Lite productie en worden er in aanloop naar de release in februari volgend jaar zo’n twee miljoen telefoons geproduceerd. De Galaxy Note 3 Lite is een mogelijk goedkopere versie van de huidige Galaxy Note 3, met mid-range tot high-end specificaties voor een lagere prijs.

De geruchten met betrekking tot een goedkopere Galaxy Note 3 worden daarmee steeds hardnekkiger. Naar verwachting heeft het toestel een 5,49 inch-scherm en een bescheiden 8-megapixelcamera om kosten te drukken. Mogelijk is het scherm van de Note 3 Lite geen amoled, maar juist een goedkoper lcd-display.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Update: deze goedkopere versie van de Note 3 is onthuld als de Galaxy Note 3 Neo.

De Galaxy Note 3 is een van de populairste smartphones die Samsung momenteel in zijn portfolio heeft. Onlangs maakte de fabrikant bekend de mijlpaal van 10 miljoen verkochte Galaxy Note 3 telefoons te hebben behaald. Daarmee betreedt het toestel Samsungs 10 Million Seller Club, met daarin alle Samsung-toestellen die meer dan 10 miljoen keer over de toonbank zijn gegaan.

De eerste smartphone van Samsung die de mijlpaal behaalde, was de originele Galaxy S, en de Galaxy Note 3 is de jongste telg in het exclusieve clubje. Verder zijn in de lijst de onder andere Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy Note 2 te vinden. Uit het succes van deze smartphones blijkt maar weer eens hoezeer Samsung de mobiele markt momenteel beheerst.

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.