‘Galaxy Note 3 Lite scherm krijgt 720p-resolutie’ – update

Galaxy Note 3 Lite schermKort geleden is Samsung naar verluidt gestart met de Galaxy Note 3 Lite productie en in aanloop naar de verwachte release in februari zijn de eerste specificaties van het toestel uitgelekt. De goedkopere versie van de Galaxy Note 3 beschikt hoogstwaarschijnlijk over een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. Daarnaast meet het Galaxy Note 3 Lite scherm mogelijk tussen de 5 en 5,5 inch, al heeft Samsung dit nog niet officieel bevestigd.

De specificaties die vandaag zijn uitgelekt, wijzen er verder op dat de Galaxy Note 3 Lite op dit moment nog draait op Android 4.3 (Jelly Bean). We verwachten dat het toestel op termijn een update naar Android 4.4 (KitKat) ontvangt, maar of dat al het geval is wanneer de Note 3 Lite in de winkels ligt, is onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Update: deze goedkopere versie van de Note 3 is onthuld als de Galaxy Note 3 Neo.

Het Galaxy Note 3 Lite scherm is met zijn 720p-resolutie een stapje terug in vergelijking met het 1080p-display van de Galaxy Note 3. Mogelijk maakt Samsung zelfs gebruik van een goedkoper lcd-display in plaats van amoled, om zo het toestel goedkoper te kunnen aanbieden.

Geruchten gaan verder dat de Note 3 Lite is voorzien van een bescheiden 8-megapixel-camera. Het design is naar verluidt grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 3. Ook is de achterkant mogelijk opnieuw van kunstleer, wat het toestel een chique uitstraling geeft.

Lees meer over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.