Uitrol Samsung Galaxy Note 3 Lollipop-update van start

Samsung is begonnen met de uitrol van de Samsung Galaxy Note 3 Lollipop-update in Europa. Onder meer bij onze Oosterburen en in Groot-Brittannië, Oostenrijk, Polen en Tsjechië is de update naar Android 5.0 te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Note 3 Lollipop-update

galaxy note 3 lollipopIn navolging op  de Samsung Galaxy Note 4 wordt ook de Note 3 van een update voorzien. In een groot aantal Europese landen is deze dus al beschikbaar en naar verwachting hoeven we er ook in Nederland en België niet lang meer op te wachten.

Wil je op jouw Note 3 checken of er een update beschikbaar is, ga dan naar Instellingen > Toestel-info > Software-update`. Het is slim om de optie `Automatisch bijwerken` ingeschakeld te houden, zodat eventuele updates direct naar je toestel worden gepusht.

Android 5.0 brengt onder meer het fraaie Material Design, nieuwe animaties en 3D-effecten, een vernieuwd multitasking-overzicht, meer thema’s en de mogelijkheid om te bepalen wanneer en hoe je berichten wil ontvangen. Ook handig is dat je nu vanaf het lockscreen berichten kunt bekijken en opvolgen. Met de prioriteitsmodus voorkom je dat je gestoord wordt door onbelangrijke meldingen.

Android Lollipop update-overzicht

Heb je een ander type toestel en wil je weten of en wanneer  dit wordt  bijgewerkt naar de nieuwe Android-versie? Check dan ons uitgebreide Android Lollipop-update overzicht. Ook kun je alvast een voorproefje van Android 5.0 krijgen met de Google Now Launcher. Die werkt met alle toestellen die draaien op Android 4.1 of nieuwer.

Bedankt voor de vele tips!

Het laatste nieuws over de Galaxy Note 3

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.