De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Galaxy Note 3-regioslot blokkeert niet-Europese simkaarten

Gijs Ettes
27 september 2013, 9:04
1 min leestijd
Galaxy Note 3-regioslot blokkeert niet-Europese simkaarten
Galaxy Note3 FlipCover_004_Open Pen_Jet Black

De Galaxy Note 3 heeft een regioslot, zo meldt de Britse webwinkel Clove. Dankzij dit Galaxy Note 3-regioslot kan het toestel niet gebruikt worden met simkaarten van providers buiten de Europese Unie.

Dit bleek uit een sticker die op de Galaxy Note-exemplaren van de winkel waren geplakt. Dit kan erg onhandig zijn voor mensen die vaak reizen. Je kunt nu bijvoorbeeld niet even een lokale simkaart in je toestel stoppen als je een tijd in de Verenigde Staten bent of ander niet-EU-land.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt enkel voor de roamingkosten van je huidige provider kiezen, die vooral buiten de Europese Unie nog bizar hoog kunnen zijn. Dit is overigens het eerste Samsung-toestel waarbij deze beperking van toepassing is. Het is nog onbekend waarom Samsung voor dit pad heeft gekozen.

De Galaxy Note 3 is een phablet die is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor van 2.3GHz, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Het toestel draait op Android 4.3 (Jelly Bean) en beschikt net als zijn voorgangers over de S Pen, Samsungs eigen stylus. De nieuwe S Pen is samen met de software geoptimaliseerd om beter te multitasken. Zo is er bijvoorbeeld een nieuw menu aanwezig dat door de S Pen wordt geactiveerd en gebruikers snel acties laat uitvoeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu