Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Galaxy Note 3 Rose Gold-editie gelanceerd, phablet met gouden randje

Redactie
2 december 2013, 16:14
1 min leestijd
Galaxy Note 3 Rose Gold-editie gelanceerd, phablet met gouden randje
Galaxy Note 3 Rose Gold

Samsung komt met de Galaxy Note 3 Rose Gold-editie, een speciale versie van de succesvolle Galaxy Note 3 die een gouden randje heeft. De phablet komt beschikbaar in de kleuren Rose Gold Black en Rose Gold White, die beide de kleur van de smartphone aangeven – wit of zwart.

Daarnaast biedt de Galaxy Note 3 Rose Gold-editie gouden accenten, waaronder bij het Samsung-logo, cameralens en de stylus. Ook de homeknop en luidspreker aan de voorkant zijn van een gouden randje voorzien.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 3 Rose Gold

galaxynote32

De Galaxy Note 3 Rose Gold biedt verder niets nieuws ten opzichte van de huidige Galaxy Note 3. Het toestel heeft dezelfde 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie en beschikt ook over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

De Galaxy Note 3 Rose Gold-editie komt als eerste in China uit, waarna andere markten ook volgen. Hoogstwaarschijnlijk komt er ook een Europese release. Samsung heeft daarbij ook een rode editie van de Galaxy Note 3 aangekondigd, maar deze beschikt niet over gouden accenten.

Galaxy Note 3 design

Het design van de Samsung Galaxy Note 3 is grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 2. De behuizing is dunner en ietwat breder, maar wat vooral opvalt is het scherm: deze vult bijna de gehele voorkant dankzij de zeer kleine bezel (schermrand). Ook is de achterkant voortaan van kunstleer, wat het toestel een chique uitstraling geeft. Tot slot zijn er speciale covers, waaronder één met een gat waardoor je alleen de tijd en andere belangrijke informatie ziet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu