Nieuwe Galaxy Note 3 S-View Flip Cover laat toestel draadloos opladen

Redactie
28 december 2013, 16:42
1 min leestijd
Nieuwe Galaxy Note 3 S-View Flip Cover laat toestel draadloos opladen
Galaxy Note 3 S-View Flip Cover

De Galaxy Note 3 heeft een nieuwe accessoire gekregen die de smartphone draadloos kan laten opladen. Dat maakt Samsung bekend. De nieuwe Galaxy Note 3 S-View Flip Cover is reeds in de internationale webwinkel van Samsung te bestellen voor een prijs van 69,99 dollar. Het accessoire komt beschikbaar in de kleuren zwart en wit, klinkt vast via de achterkant van het toestel en maakt het mogelijk dat de Galaxy Note 3 middels de Qi-technologie kan worden opgeladen.

De Qi-technologie is een vrij algemene standaard voor draadloos opladen. Dergelijke draadloze opladers zijn gemiddeld voor zo’n 50 euro te koop. Je legt de Galaxy Note 3 met zijn achterkant op de oplader, veelal een klein plateau, waarna de smartphone automatisch begint op te laden. Daarmee is de Galaxy Note 3 S-View Flip Cover erg handig en gemakkelijk, hoewel het opladen wel minder snel verloopt dat via micro-usb en een stekker in het stopcontact.

Lees verder na de advertentie.

De Galaxy Note 3 in het kort

Galxy Note3_002_front with pen_Classic White

De Samsung Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2. De phablet is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Het design van de Samsung Galaxy Note 3 is grotendeels gelijk gebleven aan de Galaxy Note 2. De behuizing is dunner en ietwat breder, maar wat vooral opvalt is het scherm: deze vult bijna de gehele voorkant dankzij de zeer kleine bezel (schermrand). Ook is de achterkant voortaan van kunstleer, wat het toestel een chique uitstraling geeft. Tot slot zijn er speciale covers, waaronder één met een gat waardoor je alleen de tijd en andere belangrijke informatie ziet.

Lees meer over de Galaxy S3

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's