Galaxy Note 3 specs gelekt: 5,7 inch-scherm, 3GB ram en Android 4.3

Redactie
27 juli 2013, 10:33
1 min leestijd
Galaxy Note 3 specs gelekt: 5,7 inch-scherm, 3GB ram en Android 4.3
Galaxy Note 2

De Galaxy Note 3 specs van Samsung zijn gelekt. Volgens de geruchten krijgt de aankomende phablet van Samsung een 5,7 inch-scherm, een grootte die maar 0,2 inch met de Samsung Galaxy Note 2 scheelt. De verwachting is wel dat het 5,7 inch-scherm een full-hd-resolutie krijgt. Daarnaast biedt de nieuwe Galaxy Mega-lijn een type smartphone met een scherm van rond de 6 inch.

Daarnaast zou de phablet van een Qualcomm Snapdragon 800, één van de snelste chips van het moment, 3GB aan werkgeheugen, 4g-ondersteuning en Android 4.3 (Jelly Bean) worden voorzien. Laatstgenoemde is de meest recente versie van Google’s mobiele besturingssysteem.

De verwachting is dat de Snapdragon 800 naast Samsungs eigen Exynos 5 octacore-processor wordt gebruikt. Ook voor het ram-geheugen, waarbij Samsung laatst zijn nieuwe 3GB-modules heeft getoond, zou het de eerste keer zijn dat dergelijk grote aantallen in een mobiel apparaat worden gebruikt. Dat de nieuwe 4g-ondersteuning aan de Galaxy Note 2 wordt toegevoegd, is zo goed als zeker. Ook de Galaxy S4 Google Play-editie maakt hiervan gebruik.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 3 specs & pen

Ook de pen, ofwel de stylus, en de bijbehorende apps van de Galaxy Note 3 zouden zijn verbeterd. Het multitasksysteem van de Galaxy Note 3 moet ook aanzienlijk beter werken dan zijn voorganger.

De onthulling van de Galaxy Note 3 wordt in september verwacht.

Bovenstaande foto is van de Galaxy Note 2.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu