Galaxy Note 3 specs gelekt: 5,7 inch-scherm, 3GB ram en Android 4.3

Redactie
27 juli 2013, 10:33
1 min leestijd
Galaxy Note 3 specs gelekt: 5,7 inch-scherm, 3GB ram en Android 4.3
Galaxy Note 2

De Galaxy Note 3 specs van Samsung zijn gelekt. Volgens de geruchten krijgt de aankomende phablet van Samsung een 5,7 inch-scherm, een grootte die maar 0,2 inch met de Samsung Galaxy Note 2 scheelt. De verwachting is wel dat het 5,7 inch-scherm een full-hd-resolutie krijgt. Daarnaast biedt de nieuwe Galaxy Mega-lijn een type smartphone met een scherm van rond de 6 inch.

Daarnaast zou de phablet van een Qualcomm Snapdragon 800, één van de snelste chips van het moment, 3GB aan werkgeheugen, 4g-ondersteuning en Android 4.3 (Jelly Bean) worden voorzien. Laatstgenoemde is de meest recente versie van Google’s mobiele besturingssysteem.

De verwachting is dat de Snapdragon 800 naast Samsungs eigen Exynos 5 octacore-processor wordt gebruikt. Ook voor het ram-geheugen, waarbij Samsung laatst zijn nieuwe 3GB-modules heeft getoond, zou het de eerste keer zijn dat dergelijk grote aantallen in een mobiel apparaat worden gebruikt. Dat de nieuwe 4g-ondersteuning aan de Galaxy Note 2 wordt toegevoegd, is zo goed als zeker. Ook de Galaxy S4 Google Play-editie maakt hiervan gebruik.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 3 specs & pen

Ook de pen, ofwel de stylus, en de bijbehorende apps van de Galaxy Note 3 zouden zijn verbeterd. Het multitasksysteem van de Galaxy Note 3 moet ook aanzienlijk beter werken dan zijn voorganger.

De onthulling van de Galaxy Note 3 wordt in september verwacht.

Bovenstaande foto is van de Galaxy Note 2.

Categorie: Fabrikanten
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's