Android 4.4.2-update voor de Galaxy Note 3 (T-Mobile) nu beschikbaar

Galaxy Note 3 T-MobileDe Galaxy Note 3 T-Mobile-editie heeft vandaag de update naar Android 4.4.2 ontvangen. Gebruikers van het toestel kunnen de update via draadloos downloaden (via wifi of 4G) en installeren. Deze is een 380MB groot en aangeraden wordt om voor het updaten te zorgen dat je accu minstens voor de helft is opgeladen.

Eind vorige maand werd de Android 4.4.2-update voor de Galaxy Note 3 uitgerold en nu is hij dus ook voor T-Mobile-gebruikers beschikbaar. Naast de snelheid die de update brengt, zijn er ook een reeks aan nieuwe opties voor het vergrendelscherm beschikbaar. Zo vind je er een muziekspeler voor het pauzeren of doorspoelen van nummers en een cameraknop om snel kiekjes mee te schieten. Tevens is de statusbalk voortaan transparant met witte iconen en verandert deze in een zwarte balk als de transparantie niet beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gebruikers melden tevens dat er meer werkgeheugen beschikbaar is nadat de Galaxy Note 3 T-Mobile-editie is geüpdatet. Zo is er direct na het opstarten ongeveer 2,7GB aan werkgeheugen over; aanzienlijk meer dan voorheen. Ook de camera, batterijduur en warmteproductie lijken verbeterd.

De Galaxy Note 3 is de opvolger van de Galaxy Note 2. De phablet is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Bedankt voor de tip @Henklbr!

De beste Galaxy Note 3 aanbiedingen

Hieronder vind je de beste en meest actuele Galaxy Note 3 aanbiedingen op een rijtje.[ad-block id=10 style=narrow]

Het laatste nieuws over de Galaxy Note 3

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.