‘Galaxy Note 3 krijgt lcd-scherm, 8 megapixel-camera en wordt waterdicht’
Redactie

Galxy Note3_002_front with pen_Classic WhiteDe Galaxy Note 3 upgrade die Samsung gepland heeft staan, brengt een lcd-scherm en 8 megapixel-camera en het toestel wordt vermoedelijk waterdicht. Dat blijkt uit gelekte informatie van enkele Zuid-Koreaanse websites die de nieuwe Galaxy Note 3-variant vorm geven. Het toestel zou een lcd-scherm in plaats van een amoled-scherm en een 8 megapixel-camera in plaats van de 13 megapixel-camera krijgen.

Ook zou het toestel mogelijk waterdicht zijn, waardoor er een Active-versie van de Galaxy Note 3 ontstaat. De Active-versie geldt al voor onder andere de Galaxy S4, die met het Active-design geheel waterdicht en stofbestendig is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het is ook mogelijk dat de nieuwe Galaxy Note 3-variant een goedkoper model voor opkomende markten wordt. Zo zou de schermgrootte ook naar 5,5 inch worden verlaagd om kosten te besparen en is een testmodel van de Galaxy Note 3 upgrade naar India verstuurd. Daar wordt de phablet naar verluidt getest.

Galaxy Note 3 specs

De originele Galaxy Note 3 is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Samsung Galaxy Note 3 prijs en beschikbaarheid

De Galaxy Note 3 heeft een adviesprijs van 749 euro en ligt vanaf 25 september in de Nederlandse winkels.

Via: SamMobile

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.