‘Galaxy Note 3 krijgt lcd-scherm, 8 megapixel-camera en wordt waterdicht’

Redactie
23 september 2013, 9:04
1 min leestijd
‘Galaxy Note 3 krijgt lcd-scherm, 8 megapixel-camera en wordt waterdicht’
Galxy Note3_002_front with pen_Classic White

De Galaxy Note 3 upgrade die Samsung gepland heeft staan, brengt een lcd-scherm en 8 megapixel-camera en het toestel wordt vermoedelijk waterdicht. Dat blijkt uit gelekte informatie van enkele Zuid-Koreaanse websites die de nieuwe Galaxy Note 3-variant vorm geven. Het toestel zou een lcd-scherm in plaats van een amoled-scherm en een 8 megapixel-camera in plaats van de 13 megapixel-camera krijgen.

Ook zou het toestel mogelijk waterdicht zijn, waardoor er een Active-versie van de Galaxy Note 3 ontstaat. De Active-versie geldt al voor onder andere de Galaxy S4, die met het Active-design geheel waterdicht en stofbestendig is.

Lees verder na de advertentie.

Het is ook mogelijk dat de nieuwe Galaxy Note 3-variant een goedkoper model voor opkomende markten wordt. Zo zou de schermgrootte ook naar 5,5 inch worden verlaagd om kosten te besparen en is een testmodel van de Galaxy Note 3 upgrade naar India verstuurd. Daar wordt de phablet naar verluidt getest.

Galaxy Note 3 specs

De originele Galaxy Note 3 is voorzien van een 5,7 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie. De Galaxy Note 3 beschikt daarnaast over een quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 13-megapixel-camera en 16/32GB aan opslagruimte.

Samsung Galaxy Note 3 prijs en beschikbaarheid

De Galaxy Note 3 heeft een adviesprijs van 749 euro en ligt vanaf 25 september in de Nederlandse winkels.

Via: SamMobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu