‘Galaxy Note 3 vingerafdrukscanner bevestigd door gelekte apk-lijst’

Gijs Ettes
4 september 2013, 10:26
1 min leestijd
‘Galaxy Note 3 vingerafdrukscanner bevestigd door gelekte apk-lijst’
galaxy note 3 vingerafdrukscanner

Op gelekte screenshots van de Samsung Galaxy Note 3 is een verwijzing gevonden naar een vingerafdrukscanner. Verwijzingen naar een Galaxy Note 3-vingerafdrukscanner staan namelijk in een lijst met alle apk-bestanden die op het toestel geïnstalleerd staan.

De andere gegevens die op de gelekte screenshots staan, geven aan dat de nieuwe phablet van Samsung op Android 4.3 zal draaien en dat het modelnummer SM-N9005 wordt.

Lees verder na de advertentie.

De aankomende phablet van Samsung gaat naar verwachting een 5,7 inch super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie krijgen.  Het toestel zou daarnaast over 3GB aan werkgeheugen beschikken en een 13-megapixel-camera aan de achterzijde hebben. De camera schijnt dezelfde te zijn als die van de Samsung Galaxy S4. Het wordt tevens verwacht dat er een 16GB- en 32GB van het toestel verschijnt, en dat de accucapaciteit 3200 mAh bedraagt.

De afbeelding waarop alle apk-bestanden van de gelekte Galaxy Note 3 staan afgebeeld vind je hieronder:

gn3

Het is waarschijnlijk dat de nieuwe Galaxy Note volledig uit de doeken wordt gedaan op technologiebeurs IFA. Deze vindt komende week plaats in Berlijn. De IFA-beurs zal sowieso een drukke tijd worden voor Android-liefhebbers, met veel aankondigingen van smartphones en tablets.

Via: evleaks

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu