‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt eind juli update naar Android 5.1.1’

Wouter Nijsen
1 juni 2015, 19:32
1 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 4 krijgt eind juli update naar Android 5.1.1’

De Samsung Galaxy Note 4 wordt naar verwachting eind juli bijgewerkt naar Android 5.1.1. De update brengt voornamelijk bugfixes en een vernieuwde camera-app met zich mee.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 4 Android 5.1.1-update

Volgens Samsung-blog  Sammobile staat er eind juli een update naar Android 5.1.1 voor de Samsung Galaxy Note 4 op de planning. Samsung zou momenteel intern  een  bètaversie van de update testen. Android 5.1.1 staat vooral in het teken van bugfixes en andere verbeteringen, maar voegt ook een vernieuwde camera-app aan de Note 4 toe.

android lollipop

Deze maakt het onder meer mogelijk om de exposure tijdens het schieten van foto’s  aan te passen. De vernieuwde applicatie wordt binnenkort ook voor gebruikers van de Galaxy S6 en S6 Edge beschikbaar. Er zijn momenteel nog maar weinig toestellen die Android 5.1.1 draaien, maar daar moet voor de Galaxy Note 4 dus al gauw verandering in komen. Het toestel draaide oorspronkelijk op Android 4.4 (KitKat), maar werd naderhand bijgewerkt  naar Lollipop.

Meer over de Samsung Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 werd in september uitgebracht en kenmerkt zich door het grote 5,7 inch-super-amoled-scherm. Door de resolutie van 2560 bij 1440 pixels zien beelden er erg scherp en kleurrijk uit. De grote smartphone wordt verder aangedreven door een vlotte 2,7GHz quadcore-processor en beschikt over  3GB aan werkgeheugen.

Met 32GB is er standaard genoeg opslagruimte aanwezig voor al je foto`s, video`s en apps. Ook kenmerkend is de prima  16 megapixel-camera aan de achterkant, die optische beeldstabilisatie heeft, en de 3,7 megapixel-camera voor het maken van selfies. De 3220 mAh-accu voorziet de Note 4 van energie.

Het laatste nieuws over Samsung

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu