De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Spleetgate: Samsung reageert op problemen met Galaxy Note 4 behuizing

Gijs Ettes
30 september 2014, 16:56
1 min leestijd
Spleetgate: Samsung reageert op problemen met Galaxy Note 4 behuizing
Galaxy Note 4 behuizing

Vanaf medio volgende maand is de Galaxy Note 4 verkrijgbaar in Nederland en België, maar in Zuid-Korea is het toestel al eerder gelanceerd. De afgelopen dagen zijn er meerdere klachten opgedoken over de Galaxy Note 4 behuizing: er zou namelijk een spleet tussen het scherm en het metalen frame zitten waar een visitekaartje in past. Samsung heeft nu gereageerd op spleetgate: “Het gemelde probleem heeft geen invloed op de functionaliteit of kwaliteit van de Galaxy Note 4. We verzekeren onze klanten dat alle toestellen voldoen aan onze strenge productie-en kwaliteitscontrole.”

Samsung erkent de klachten, maar bevestigt niet dat er problemen met de behuizing van de Note 4 zijn. Ook geeft het bedrijf niet aan wat het doet met de eerder gemelde klachten en toekomstige toestellen die mogelijk voorzien zijn van een spleet.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Galaxy Note 4 behuizing

Slechts een paar gebruikers melden problemen met hun Galaxy Note 4 behuizing. Toch heeft Samsung het ook in de handleiding van de phablet over een spleet die ‘een noodzakelijke fabricage-functie is en het wiebelen of trillen van onderdelen kan voorkomen. Na verloop van tijd kan frictie ervoor zorgen dat de spleet wat groter wordt.’

Waag je het er toch op, dan kun je via onderstaande aanbieders de Galaxy Note 4 reserveren. Bestellingen worden op of voor 17 oktober uitgeleverd.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy Note 4 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over de Note 4

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot het Samsung-toestel. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van  Samsung Android Smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu