De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Duidelijke Galaxy Note 4 foto’s gelekt, achterkant opnieuw van kunstleer’

Redactie
11 augustus 2014, 14:17
1 min leestijd
‘Duidelijke Galaxy Note 4 foto’s gelekt, achterkant opnieuw van kunstleer’
galaxy note 4 foto's

Nadat eerder vandaag de verpakking van de Galaxy Note 4 lekte, zijn er nu ook drie duidelijke foto’s verschenen van Samsungs nieuwe grote toptoestel. De afbeeldingen laten een metalen rand zien, waardoor de Galaxy Note 4 de eerste Android-smartphone van Samsung wordt met een ‘metalen design’. Al maanden spreken geruchten over eenzelfde metalen design. En als we eerlijk zijn ziet dit metalen frame er ook een stuk beter uit dan vorige Galaxy Note-toestellen.

Die rand draagt niet alleen bij aan het premium design van de Galaxy Note 4, ook de stevigheid wordt er flink mee verbeterd. Als je een smartphone in je handen houdt, is de rand één van de belangrijkste onderdelen van een toestel om stevigheid uit te stralen. De stylus lijkt eveens een metalen uiteinde te hebben en is verstopt in de kunstleren achterkant van het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 4 foto’s

De Galaxy Note 4 foto’s (klik voor groter formaat) laten opnieuw een achterkant van kunstleer zien, die oorspronkelijk met de Galaxy Note 3 is geïntroduceerd. De meningen over die achterkant zijn verdeeld, maar wij waren gematigd enthousiast over de achterkant. Deze gaf meer grip en voelde fijner aan dan de gladde plastic achterkantjes die Samsung normaliter voor zijn telefoons gebruikt.

Het scherm van de Galaxy Note 4 lijkt opnieuw 5,7 inch te worden – net als zijn voorganger -, maar dan met een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Ook lijken de Galaxy Note 4 foto’s een hartslagmeter naast de cameralens te tonen.

Een Galaxy Note 4 kopen is hoogstwaarschijnlijk mogelijk na de IFA, die van 5 tot 10 september plaatsvindt. De verwachting is dat Samsung het toestel net voor de IFA onthult, op 3 september. Mogelijk ligt de phablet dan aan het einde van september in de Nederlandse winkels.

Het laatste Galaxy Note 4-nieuws

(via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu