Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Galaxy Note 4 en Gear Glass in september gepresenteerd’

Gijs Ettes
12 juni 2014, 15:30
1 min leestijd
‘Galaxy Note 4 en Gear Glass in september gepresenteerd’
Galaxy Note 4 Gear Glass onthulling

De Galaxy Note 4 en Gear Glass onthulling vindt plaats tijdens de elektronicabeurs IFA in Berlijn (5-10 september), zo schrijft The Korea Times. Bovendien zou de Note 4 verschijnen in twee versies met een normaal en een gebogen scherm. Met eerstgenoemde zou Samsung zich richten op de massa, terwijl de gebogen variant vooral bedoeld is voor nichemarkten. De Zuid-Koreaanse fabrikant zou tijdens de IFA ook voornemens zijn om een aantal huishoudelijke apparaten en ultra-hd-oled-tv’s te onthullen.

Verder is de verwachting dat Samsung zijn Smart Home-platform, dat begin dit jaar tijdens de CES werd onthuld, verder gaat uitbreiden en ook huisbeveiliging en het managen van je stroomverbruik gaat betrekken. Dankzij het domoticaplatform is het mogelijk om op afstand je wasmachine, lampen, airco en tv te bedienen met je smartphone. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat al die producten het logo van Samsung dragen.

Lees verder na de advertentie.

Verwachte specs  Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 release

De Nederlandse versie van de Galaxy Note 4 krijgt naar verluidt een Exynos-chip van Samsung, waarschijnlijk de Exynos 5433-chip met een quadcore-processor. Verder zou er een 16 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie aan boord zijn die is ontwikkeld door Sony. De 2 megapixel-camera aan de voorzijde zou dezelfde zijn als de frontcamera van  de Galaxy S5.

Ook  krijgt de Note 4 volgens geruchten een UV-sensor die het scherm de beste helderheid geeft. Zo kan de automatische helderheid binnenshuis nogal eens te fel staan, waardoor velen een app als Lux gebruiken om geen hoofdpijn te krijgen. De releasedatum zou  voor het tweede deel van 2014 gepland staan.

Lees het laatste Samsung nieuws

De Galaxy Note 4 release staat naar verluidt voor het derde kwartaal van 2014 gepland. Wil je de Galaxy Note 4 kopen? Check dan ons koopadvies!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu