De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Samsung start uitrol Galaxy Note 4 Lollipop-update

Gijs Ettes
11 februari 2015, 14:21
1 min leestijd
Samsung start uitrol Galaxy Note 4 Lollipop-update

Het heeft een behoorlijke tijd geduurd, maar Samsung is eindelijk gestart met de uitrol van de Samsung Galaxy Note 4 Lollipop-update. Deze is al te downloaden in Polen en verschijnt  de komende tijd in meer Europese landen.

Lees verder na de advertentie.

Galaxy Note 4 Lollipop-update

galaxy note 4 lollipop

Eerder konden Android-gebruikers in Polen ook als eerste aan de slag met de Lollipop-updates voor de LG G3 en Samsung Galaxy S5. In november werden de Nexus- en Google Play-toestellen van een update voorzien en nu is dus ook eindelijk de Galaxy Note 4 aan de beurt.

Wil je op jouw Note 4 checken of er een update beschikbaar is, ga dan naar Instellingen > Toestel-info > Software-update`. Het is slim om de optie `Automatisch bijwerken` ingeschakeld te houden, zodat eventuele updates direct naar je toestel worden gepusht.

Heb je een ander type toestel en wil je weten of en wanneer  dit wordt  bijgewerkt naar de nieuwe Android-versie? Check dan ons uitgebreide Android Lollipop-update overzicht. Ook kun je alvast een voorproefje van Android 5.0 krijgen met de Google Now Launcher. Die werkt met alle toestellen die draaien op Android 4.1 of nieuwer.

Android Lollipop op de Note 4

De video hieronder van onze collega’s van SamMobile geeft een indruk van hoe Android Lollipop eruitziet op de Galaxy Note 4. De update brengt onder meer het fraaie Material Design, nieuwe animaties en 3D-effecten, een vernieuwd multitasking-overzicht, meer thema’s en de mogelijkheid om te bepalen wanneer en hoe je berichten wil ontvangen.

Handig is dat je nu vanaf het lockscreen berichten kunt bekijken en opvolgen. Met de prioriteitsmodus voorkom je dat je gestoord wordt door onbelangrijke meldingen.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu