Galaxy Note 4 specificaties gelekt: QHD-scherm bevestigd

Galaxy Note 4 specificatiesDe Galaxy Note 4 wordt binnen enkele dagen onthuld, maar Samsung heeft per ongeluk het toestel al via de code van zijn website gelekt. Daaruit zijn de Galaxy Note 4 specificaties op te maken: de smartphone krijgt sowieso een QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De verwachting is dat het scherm zo’n 5,7 inch wordt en dat het toestel zeer dunne schermranden heeft.

Verder is het aannemelijk dat de smartphone wordt voorzien van een 64-bit octacore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte, 16 megapixel-camera met 4K-video en een 3,7 megapixel-frontcamera.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Galaxy Note 4 specificaties

Verder zou het toestel vanuit de doos op Android 4.4 KitKat draaien, 4G-ondersteuning bieden en over een vingerafdrukscanner beschikken. De S-Pen, Samsungs stylus, is naar verluidt ook weer aanwezig. De S-Pen is het belangrijkste accessoire voor de Galaxy Note-lijn.

Ook zou de Galaxy Note 4 de eerste 64-bit-smartphone van Samsung worden. Wat dat precies inhoudt, lees je in ons Android 64-bit artikel.

De Galaxy Note wordt op 3 september door Samsung aangekondigd, net voordat de elektronicabeurs IFA begint.

→ Lees ook onze vergelijking Galaxy Note 4 vs iPhone 6 (Plus)

Laatste Galaxy Note 4-nieuws

(via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.